HET INTAKEGESPREK:

Het doel van het intakegesprek is om in kaart te brengen waar jij aan wilt werken en hoe het traject er uit gaat zien en of er een klik is. Hoe het traject er uit gaat zien is afhankelijk van de input die wij van jou krijgen. Denk hierbij aan: Waar wil jij aan werken, welke therapievorm gaan wij inzetten, de duur van het traject, 

Tijdens het intakegesprek kijken wij waar jou behoeftes liggen en brengen we in kaart waaraan jij wilt werken. Tijdens de intake bespreken we welke therapievorm het beste bij jouw behoefte past en hoelang het traject gaat duren. Dit is afhankelijk van de aard van het probleem en de persoonlijke progressie. Daarnaast bespreken we de verschillende trajecten, de kosten die hieraan verbonden zijn en maken wij een prijs die speciaal voor jouw is.

Wat wij belangrijk vinden is dat er een goede klik is! De therapie werkt het beste als jij je vertrouwd voelt bij een van onze therapeuten.

Om onszelf zo goed mogelijk voor te bereiden vragen wij jou om het aanvraag formulier volledig in de vullen. In het aanvraag formulier staat de vraag waar jij aan wilt werken. Probeer hier op een zo’n duidelijk mogelijk antwoord te geven zodat wij goed voorbereid het gesprek in gaan en jou zo’n duidelijk mogelijk beeld kunnen geven van wat wij gaan doen!

Tijdens de intake kan jij alle vragen stellen die jij hebt m.b.t. tot het onderwerp.